Bästa nyår på evigheter!

Hmm, när började jag med hela namn i den här bloggen undrar jag? Kanske när jag får för mig att fylleblogga, med en jävla massa sprit inannför västen.. Aja, men HEJA!

Jaja, nyår igår.. Du milde tid vad roligt jag hade! Tess och Ida hade verkligen lyckats, maten var helt fantastisk och jag hade aproligt. Efter tolvslaget så va det SJUKT mycket folk precis överallt.. Vissa hade jag klarat mig utan, och vissa var jag väldigt väldigt tacksam över att ha där.
Fick kanske ställets trevligaste (och sötaste) kille vid min sida under middagen. Kim, någon hockeyspelare i Mörrum. Jag har ju inte sådär värst bra koll på dom där pojkarna, men Kim va sinnessjukt trevlig. Kom från Kiruna så med en dialekt utan dess lika charmade han sönder mig, haha.. Dessutom ser han typ ut som Björn Gustavsson, och han är väl inte FUL direkt nej! ;)

Så ja, middagen va absolut till belåtenhet.. Jag försökte ett tag med varannan vatten för att jag skulle kunna va med och uppleva 12 slaget, och det gjorde jag med. Vet faktiskt inte när jag va hemma, vet bara att någon ringde med orden: "Om en timme står jag utanför ditt, och då ska du va hemma!" Haha okej? Får jag plötsligt inte va ute hur länge jag vill längre? Men med handen på hjärtat så var jag mer el mindre redan påväg hem då.. Emelie hade redan GÅTT hem, ja gått. Till Asarum.. men okej! Nea va omöjlig att få därifrån, och jag undrar verkligen varför.. Haha! Nej men på riktigt så hoppas jag att han sköter sina kort rätt, för det KAN han om han bara vill. Och det ÄR en väldigt väldigt bra kille egentligen.. Iaf i mina ögon!

Så jag tog Malin i hand, så hon inte skulle bli nedslagen och våldtagen påväg till sin kille.. Han mötte upp oss, och sista biten traskade jag hem själv. När han väl va inne i värmen så va jag så förbannat frusen om mina stackars ben att jag trodde jag skulle på riktigt. Dom va helt röda av kyla, och ja va tvungen att duscha av mig för att få tebaks värmen till min kropp.. En kvart senare ramlade (bokstavligen) V in genom dörren och jag kunde somna tryggt.

Kort sagt.. Mitt år slutade på bästa sätt, med många av dom jag älskar vid min sida. Och det började på bästa sätt, med en av dom jag älskar mest liggandes vid min sida. Så man kan väl säga att trots huvudvärk och illamående nu så mår jag ändå ganska bra.. För Pärlan kommer hem om 1 timme, och henne har jag saknat nåt så enormt!

Bra så!

(Min kamera e ju som bekant död, så jag ska se om jag kan sno ihop lite bilder från igår på facebook senare idag.. Allt för er :D)

Kommentarer
Postat av: Nea

Nea kan meddela att korten flög överallt och att hon önskar att hon gått med er direkt istället ;)Men tack för igår, hade sjukt trevligt :)

2010-01-01 @ 22:37:20
URL: http://neasvea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0