Det här med fler barn?

Jag har märkt en grej.. Många tjejkompisar till mig, som har pojkvän, har bestämt sig för att "kasta p-pillerna" och försöka få barn nu. Det är inte bara 1 som sagt detta, det är heller inte 2 utan det är hela 3 som sagt just dessa orden. Och jag har benat mycket i det där, hur det skulle va att "kasta p-pillerna". Jag hade liksom inte den möjligheten, Markus kom med sina superspermier (bokstavligen) och ett tu tre så hade jag en bulle i ugnen. Ett enda misstag, och vi va gravida.. Missförstå mig rätt, det var mitt livs bästa misstag och jag ångrar det inte en endaste liten sekund. Men det var liksom lite "oj, jaha.. jävlar i havet känsla" över det hela.

Nu när alla börjat kasta p-piller till höger och vänster så har jag tänkt på det här med fler barn. Nu har jag iförsig inte ens en pojkvän, men jag har ändå tänkt på saken. Och kommit fram till att jag nog inte vill ha fler barn, jag är nöjd som det är. Träffar jag någon som absolut vill ha barn, och inte har några sen innan, ja då är ja ju givetvis inte omöjlig. Men om jag får frågan: "Vill du ha fler barn?" så kommer jag med största sannolikhet svara: "Nej!" på den frågan faktiskt.
Det är en alldeles fantastisk känsla att va gravid ska ni veta, fantastisk! Men vilken jävla pärs det är.. Jag va sjukskriven till och från HELA min graviditet. Första 4 månaderna kunde jag inte äta nånting alls som luktade, det var helt omöjligt. Spydde avigt och rätt hela dagarna.. Och min rygg av helt jävla paj. Mina revben gjorde hysteriskt ont, och man fick va glad dom dagar man kunde skita utan hjälpmedel från apoteket. Det är fan vidrigt att va gravid! Det är en fantastisk KÄNSLA, men man mår skit.. Så frågan är, vill jag verkligen gå igenom allt det där en gång till, när jag är jättenöjd som det är?

Va bara det..


Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Har gjort ett inlägg om hur nyttig vissa frukter och grönsaker är. Titta in min blogg och kommentera gärna vad du tycker. Eller klicka här för att komma direkt till inlägget http://ferhat.blogg.se/2010/january/draft-jan-22-2010.htmlTack och hoppas du får en fortsatt trevlig dag :)

2010-01-22 @ 16:49:29
URL: http://ferhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0