Gnäll och skrik..

Sovit alldeles fantastiskt gott.. Kravlade upp lite ur min svacka igår, vissa människor är experter på att göra underverk i mitt liv. Och för att må ytterligare lite bättre så bar jag in mitt barn i min säng, och somnade jämte henne.. Utvilad idag, men det va ett jäkla liv imorse. Tilde skulle absolut inte gå upp, hon va "jättetlött" och hade ont i sin mage sa hon. Bar ut henne i soffan med täcke, pippi och allt. Så låg hon där och kollade på Bollibompa medans jag duschade.. Gjorde lite frukost till henne och sen sa hon inget mer om sin mage, däremot tjatade hon hål i huvet på mig om hur trött hon var och att hon inte alls ville till dagis. Vilket resulterade i en liten försening, inte ofta ROBIN får vänta på MIG. Brukar va tvärtom, att jag står utanför med bilen och väntar medans han typ fönar håret el nåt :)

Och en sak till.. Jag och mitt barn var och handlade efter jobbet igår, och jag vet inte vad som har hänt på några dagar, men hon har fan ingen som helst aning om hur man beter sig i en affär! Jag tillhör(de) den kategorin som glor snett när en unge inte kan bete sig i en affär, tycker att mamman borde styra upp det. Inte om det är en liten bebis förstås, men när det gäller barn över 2 år iaf. TJI fick jag..
Tilde har alltid varit, hur ska man säga.. LIVLIG i affärer. Man har fått spänna ögonen i henne och ev. höja rösten för att hon ska sköta sig inne på exempelvis Ica. Men inte ens det hjälpte igår.. Hon skrek, sprang omkring, kastade sig på marken, välte saker (med flit), slog sin mamma och bar sig åt. Ett tag trodde jag att jag skulle explodera av ilska!
Och jag hade dessutom glömt min lapp hemma, med vad jag skulle handla. Vilket ju inte gjorde att det gick särskilt mycket fortare inne i affären.. När vi väl kom till kassan så var jag helt slut, närpå SVETTIG pga hennes uppvisning där inne. Så en sak är då säker, det ska till MYCKET för att jag ska ta in henne i en affär igen. Iaf inte om jag är själv, det är inget alternativ..

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anna

Phu, jag blir helt svettig av att bara läsa texten! Nej...Tilde får nog sitta kvar i vagnen nårra år till när vi handlar.. Det där vill jag inte gå igenom!

2010-01-08 @ 13:38:31
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0