JVM!

Japp, fortfarande vaken.. Skiter i att ens försöka sova mer nu, klockan ringer om 2,5 timme så jag kan lika gärna va vaken och kolla JVM. Semifinal dessutom, Sverige ligger i för sig under.. Hockey är inte min starka sida, jag är en fotbollshora långt ut i fingerspetsarna. Hockey ger mig inte så mycket, vet inte varför.. Det är nog för stimmigt helt enkelt. Gillar inte handboll heller, oxå stimmigt.. Innebandy däremot är kul, riktigt kul..

Jaja, skitsamma.. Vet inte vad jag vill ha sagt egentligen. Inte ett skit, vill nog mest få tiden att gå. Skulle kunna gå in och ta en dusch redan nu, så har jag det gjort. Uppskattar grannarna det tro? Antagligen inte..

Vågar inte ens tänka på hur trött jag kommer va imorrn på jobbet. Som om jag inte redan fått nog av det stället just nu, ska man behöva sitta där utan en enda minut sömn under natten oxå. HEJA! Ja, ni kan definitivt ta på er det.. Att jag inte kan sova längre, utan grubblar ihjäl mig istället.. För jag vet att iaf en av er tänkte den tanken nu!
Pärlan somnade oxå sent, va helt omöjligt att få henne att somna.. Normalt sett sover hon senast 19.30, idag lämnade hon in lite efter 10. Provade att lägga henne i sin säng, hysteriskt gråtande.. Provade att lägga henne inne i min säng, med mig vid sidan om.. Hysteriskt gråtande! Provade att kasta igång "Hitta nemo" i soffan medans jag klickade omkring på facebook, tog en halvtimme men sen funkade det faktiskt. Och hon somnade.. Men hon kommer va aptrött och gnällig på dagis imorrn, det vet jag redan nu. Det är hon alltid på måndagar, och det kommer ju inte rätt gärna va mindre gnälligt imorrn..

Markus & Anna, förvarnar er redan nu att Pärlan nog kommer va jävlig att ha och göra med imorrn!
Förvarnar även de anställda på Call4u i Ronneby att JAG kommer va en otrevlig liten snorunge imorrn, misstänker jag.. Om jag tänker ursäkta mig för det? HAHAHA, aldrig i livet.. Inte mitt fel direkt!

Bra så!


Kommentarer
Postat av: EMMA

Vi sitter i samma båt du å jag, ibland går det bara inte å somna!!

2010-01-04 @ 03:47:20
URL: http://egolife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0