Lipa i bilen?

Jag vet inte hur det är med er, men min "favoritplats" när det gäller att böla är bilen. Asså då menar jag när man lipar för att man är ledsen på riktigt, inte hemma i soffan för att man kollar nån serie som är ledsam. Jag vet inte varför det blivit såhär, att när jag lipar så gör jag det i 9 fall av 10 i bilen.

Nackdelen är väl att jag har så svårt å dölja att jag gråtit, det kan synas i flera flera timmar efter. Klassikern är när jag haft nåt bryt över nåt i bilen hem från jobbet för några veckor sen, och ska hämta på dagis. Jag torkade bort sminket under ögonen och snöt näsan och hoppades på det bästa. Dock tittade personalen väldigt märkligt på mig när jag kom in, och va ovanligt snälla. Så det syntes nog bra mycket mer än jag trodde att jag lipat loss i bilen..

Jaja, tänkte bara tipsa er.. Bilen är lätt bästa stället att få ett bryt på, man lipar lite där och sen är det över.. Hemma håller sej brytet i mycket längre. För där MÅSTE man liksom inte skärpa till sig.. Ett tips från mig till er, varsågoda :)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Agge

http://www.youtube.com/watch?v=J6JcKv2828c

Okej. väldigt viktigt att du lyssnar på HELA texten! :) PUSS!

2010-01-27 @ 21:06:14
Postat av: emelie

word! bilen är faktiskt the shit om man ska gråta ut lite :P

2010-01-27 @ 23:03:28
URL: http://emeliewantzin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0