Mamma, läs inte detta! :)

Va fan, jag har ju glömt berätta en sak för er.. Varför glömmer jag alltid berätta konstiga saker som händer mig? Skärpning.. Jaja..

Jag va hos biffdoktorn (gynikologen) för ett tag sen. Kände att jag hade vat och stimmat på lite för många platser för mitt eget bästa. Innan dess hade jag inte kollat mig på.. lyssna nu, tadam tadam tadam... ETT OCH ETT HALVT ÅR! Känn på den da :) Att det är ansvarslöst och bla bla bla kan ni väl gnälla om nån annanstans tack? Jag är inte korkad..
Nej, men seriöst nu.. Jag har inte skött mina kort rätt, alls.. Och vaknade plötsligt en dag med paniken i halsen och fick för mig att NU, precis NU måste jag testa mig.. Legat med en som satt på en liten thaiflicka när han va utomlands, en som hade en 5-6 stycken samtidigt som vi hade roligt.. En som är känd som sveriges största manshora. Eller iaf södra sveriges.. Ja herregud, ni anar inte hur lång den här listan kan göras. Men skitsamma, jag står för vad jag gör..

IAF.. Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv haft någon könssjukdom, och vet inte hur de känns som om man ligger inne med en sådan. Så det fanns egentligen ingen specifik anledning till att jag plötsligt fick panik å ville testa mig för  HIV, aids och alla möjliga andra småsjukdomar som jag plötsligt trodde jag led av..

Jag ringer och ber att få en tid SNABBT, och det ordnar den snälla damen. Redan veckan efter.. Den här veckan alltså, ni skulle bara veta. Jag sov så dåligt, trodde jag skulle avlida.. Jag va så nervös så jag höll på å skita på mig varenda gång jag tänkte på att jag skulle kolla mig (trots att jag gjort det 100 gånger innan..)
Så kom jag på, "tänk om hon frågar hur många jag varit med senaste tiden, och om namnen på dom." Panik igen, jag hade inte så särskilt bra koll.. Ja menar hej, 1,5 år är ganska lång tid. Man hinner ju me en del på den tiden om man är singel..

Så jag satte mig ner och började skriva en lista, ja på riktigt.. Bara för att ha koll, pluggade in alla namn så jag absolut inte skulle glömma nån.. Och sen när jag väl kommer dit frågar hon inte ett skit! Inte ett endaste litet skit.. Hon frågar om jag har pojkvän bara.. "Ehm nej, det har jag inte.." Sen kastar hon fram alla grejer som behövs för at kolla hur min biff mår. Hon tar blodprov och grejer, och hon tvingar in mig på toaletten för att kissa i en plastmugg..

"Jag hör av mig så fort jag vet om det visar nåt..!" Jahaja.. Va de allt? Inget apapapap? Hade jag stimmat upp mig själv i onödan? Hon frågade inte alls om jag legat runt, hon bad inte om namnen på dom.. Varifrån hade jag fått allt detta? Vem stressade upp mig så förbannat? Jag minns inte.. Minns inte alls.
När jag hade vat där började jag förbereda hur jag skulle tala om för alla (inblandade) om det skulle va så att jag hade typ HIV eller nåt.. Tänkte först skicka ett sms till var och en, för att slippa prata liksom. Kom på att jag är 23 år och inte 15, och gav upp sms-idén.. Ringa? Det kan man väl göra iaf? Ja.. Men vad ska jag säga?
"Heeeeej, Jennie här.. Jag har tydligen klamydia, gå och testa dig..?"

Va nervös för det där oxå, hur jag skulle lägga fram det.. Så blev det jul och allt sånt där och jag glömde bort det. Så i helgen hade nån spelat in ett meddelande på min eurovoice, som jag skulle lyssna av.. Gjorde det, och så börjar den spela upp ett annant meddelande oxå, som jag tydligen lyssnat på men inte minns.. ALLS!

"Hej Jennie det här är blablabla från blablabla. Jag skulle bara säga att allt såg jättebra ut, och du är frisk som en nötkärna. Om det är något du undrar över så är det bara att slå en signal, annars får du ha det så bra.. Hejdå!"

Va? Vaddå? Frisk? Ingen HIV? Ingen klamydia? INGENTING? Har jag stimmat upp mig helt i onödan, gjort listor och övat på tal och burit mig åt.. Så, ingenting! Där och då borde ja ju jublat och ropat nåt i stil med: "YEEEEJ, fortfarande inte haft en endaste liten sjukdom. Sug på den da, suckers!" Men nej, jag va bara helt tom..
Så nu sitter jag här med en lista på alla mina erövringar senaste 1,5 åren, med olika symboler jämte namnen (som vi inte behöver gå in på närmre va dom betyder..) Jag vet inte vad jag ska göra med listan.. Jag har liksom ingen nytta av den ju. Kasta den? Ska jag verkligen de?

Seriöst, ska jag bara kasta denna nu? Menar ni det?

Kommentarer
Postat av: Ida

Publicera!!!Hahahaha "stimmat runt"

2010-01-04 @ 21:14:06
URL: http://idapix.blogg.se/
Postat av: Emelie

HAHAHA! Fyfan Jennie, du gav mig minsann ett gott skratt såhär på kvällkvisten. Tack! Ha ha ha .. Klockrent!

2010-01-04 @ 23:02:19
URL: http://emmswall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0