Pissa mig i ansiktet!

Jag är irriterad på hela världen för tillfället, det kan i för sig ha mycket å göra med att det är DEN veckan i månaden. Men ändå, jag hatar hela världen.. Främst är jag irriterad på 2 som ska föreställa mina allra nämsta vänner, va fan dom två håller på med vet jag inte. Men jag orkar inte ens försöka mer, jag skiter i det.. Gör va fan ni vill, jag är bara less på er!

Jag är less på jävligt mycket.. Och DEJ, jag vill bara skrika dig i ansiktet och tala om för hela världen hur jävla illa du beter dig! Och jag hatar Viktor för att han bygger ett hus och är upptagen jämt, så han inte kan sätta upp min rullgardin i mitt sovrum.. Vaddå va häftig och bygga ett hus helt själv från grunden? AH.. Kan å andra sidan se mig själv i det där huset om 10 år.. Med hans störiga hund springandes runt benen och ett gäng ungar som leker ute på gården vid havet.. Och egentligen hatar jag ju inte alls honom, egentligen äls.. nej..

Oj, sa jag allt det där högt nu? Va ju just snyggt.. Det där skulle ju bara finnas i mitt huvud!
Jag är irriterad på Tin, för att han är i Göteborg.. Jag har väl inte bett om att ha en av mina pojkar i Göteborg heller? Va? Nej just det.. Och nej jag är inte kär i Tin, så ni kan sluta med det där.. Orkar inte höra det igen, ni framstår som idioter när ni håller på med det. Jag älskar Tin.. Och av nån anledning så finns det få som jag litar på som honom. Jag har faktiskt ingen aning om varför, varför han kom att betyda så mycket.. Och det kan man ju inte säga till honom heller, för då blir han obekväm.. Iaf bland folk. Egentligen är han dum i huvet.. Men han borde iaf va här hemma nu, och klappa mig på kinden och tala om att allt VISST blir bra en vacker dag..

Rasmussen? Vart är hon? Saknar henne oxå, hon känns just nu lika långt bort som Tin.. Trots att hon bara är 100 meter härifrån typ.. Jag behöver Tess och Hugossons energi och underbara skratt just nu..

Jag behöver Emelie.. Snorungen som jag haft i mitt liv sen Gud vet när, och jag behöver hennes pojkvän oxå. Som stod mig så nära en gång i tiden, som nu känns längre bort än Malmö.. Dom två känns så långt borta, jag hade velat ha dom två HÄR iställlet.. Skitsamma, på lördag tar jag och Pärlan vårt pick och pack och drar tilll Malmö. Chillar med 2 av Sveriges finaste människor, och bara mår bra.. Tilde har övat hela kvällen på att säga Emelie och Dusan..

"Äääämeliiiii.. Och Duuuuusan".. Hon säger inte alls Dusan på samma sätt som jag gör, det låter alldeles fantastiskt roligt. Skulle springa om hämta kameran och filma när hon sa "Ääääämeliiii och Duuuusan..", men sen kom jag på att den jävla skitkameran inte heller funkar.. För den har fått en redbull/vodka över sig..

Som ni märker så hatar jag mitt liv idag, därför jag inte bloggat alls idag.. Kände att jag bara hade massa negativt skit och komma med, så jag tänkte låta bli.. Gick väl sådär kanske!

Bra så!

Jaaaaaa, jag SKA lägga över alla bilder på min nya dator.. Fixar det i helgen, för i helvete!


Kommentarer
Postat av: Ida

:-( Borde jag känna mig träffad..?

2010-01-08 @ 06:24:51
URL: http://idapix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0