Private practice!

Jag har spenderat den tid jag varit hemma i helgen med att kolla på Private practice säsong 1 och nu inne på 2an.. Det är inte bra, jag lipar till mer el mindre varendra avsnitt. Sen får jag nån slags halvpanik och börjar tycka synd om mig själv, och så måste jag prata med Tin som talar om att jag är grym och allt det där. Jag måste sluta kolla på det där programmet, Tin har ju annat att göra än att försöka få upp mig från min svacka hela tiden.. Så nu kollar jag på Johan Falk på 4an istället, har filmen ståendes i min hylla. Men kollar ändå..  Hmm!

Malmö igår va toppen, skönt att se både Emelie och Dusan igen. Tilde trivdes oxå, hela bilresan ner och när vi gick på stan så sjöng hon "Dosan (ja, utan U..) är en bajseeeeekov!" Men sen när Dusan mötte upp oss för lunch m.m så sa hon plötsligt ingenting. Då var det istället Emelie som va en bajsekov.. Kan bli lite pinsamt det där kiss-och-bajs-snacket ibland.. Typ när vi är inne i nån butik och hon börjar sjunga om just sådant rätt ut, högt.. :)

Jahaaa, mer da.. Halv 3 ringde det på dörren inatt. Dessvärre va det inte V som stod naken utanför, utan lillsyrran och tillhörande sambo.. Dom hade vat på Harrys och betett sig och inte hittat nån skjuts hem. Gadd aka storvinnarN hade hyrt vipen åt gänget, och enligt ryktet så flippade det lite. Kunde man förvänta sig nåt annat? :) Fick iaf släppa in dom och bädda ner dom i soffan, och sen gå och lägga mig igen..
Denna dagen har jag städat hela lägenheten, det är väl det vettigaste.. Nu ska jag eventuellt dra igång några avsnitt av Private Practice till trots allt, måste se hur säsong 2 slutar..

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0