Sova lite?

Tilde levde djävel inatt.. Eller nej, det är elakt att säga så, för hon hade trots allt feber. Men ja, man kan väl säga att vi sov inte så mycket varken hon eller jag. Först vägrade hon sova.. Hon va hungrig, hon frös och det ena med det tredje. När jag väl fick henne att sova så sov hon max 2 timmar, sen vaknar hon och skriker helt hysteriskt! Plockar upp barnet som är alldeles kokhet.. Kan omöjligt förstå hennes jävla febertoppar som kommer från ingenstans, främst på nätterna. Sen höll det på så hela natten, vi sov nån timme, vaken en timme.. Efter lunch nångång idag så piggnade hon till, och precis innan Markus hämtade henne vid 6 så hade hon bara 38 grader och va pígg och glad.

Han får inte lämna henne på dagis imorrn, trots att hon va mycket piggare. Man måste va feberfri minst en dag enligt dom.. Det som var skönt med det förra dagiset i Sölvesborg va att dom hade koll på allt med hennes "sjukdom".. Där va det aldrig nåt jidder om "feber-fri dag", dom va införstådda med allt.
Jag försöker förklara för personalen på detta dagiset med, men det verkar gå in genom ett öra och ut genom nästa. Precis som när man säger åt dom att hon INTE ska ha nappen annat än när hon sover. Ändå kommer hon då och då med bappen i munnen när jag ska hämta henne, mycket märkligt..

Jaja, nu är hon hos sin pappa iaf.. Så jag kan jobba imorrn, HEJA! Eh.. Tänkte inte ens gå in på det där, va jag tycker. Det står mig upp i halsen, DOM står mig upp i halsen. Eller ja, hon framförallt.. Hur kan man va så förbannat feg? Det är för mig helt jävla obegripligt.. MEN, hennes förlust. Definitivit inte min..

Sååå.. Godnatt på er!


Kommentarer
Postat av: Stephy

Love you!

2010-01-11 @ 23:11:39
URL: http://stylebystephy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0