Stans 2 största facebook vägrare..

Satt och funderade på en sak i bilen hem från Malmö..
Den här stan har 2 stycken Facebook-vägrare utöver det vanliga, dom totalvägrar.. Anna Janhall och Viktor Lange! Nix, ingen facebook för dom inte.. Det är "larvigt" och det är "onödigt" bla bla bla..

Så loggar man in på facebook å ser att den annars aldrig aktiva Markus Adenholm, plötsligt kommenterar folks statusar till höger och vänster. Tittar man sen lite närmre så ser man att det inte alls är Markus som är där inne å stimmar, nejda, det är undertecknat med Janhall.. Lite märkligt kanske kan tyckas? Jaaa, det tycker nog jag me..

Och igår.. Viktor hinner knappt mer än komma in genom dörren förrän han säger: "Jag får låna datorn lite. Logga in på din facebook, så jag kan kollla en sak.." Nämen jahaaaaa, plötsligt måste han KOLLA en grej på det där larviga facebook..

Tycker inte ni som jag att dom två borde sluta tramsa nu? Och ge upp med att tro att man kan befinna sig UTANFÖR facebook världen.. Jag ger det månaden ut, sen lovar jag att dom båda har ett eget litet konto att snoka omkring från :)

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0