Bakfull? En fredag? Skjut mig..

Jag mår inte bra, inte alls faktiskt.. Dock är det självförvållat, men det spelar ingen roll. Jag mår ändå som en jävla röv.. MÅR! INTE! BRA! Och hur lätt är det att asa upp sig ur sängen när K ligger kvar och sover? Nej, inte särskilt.. Hur lätt är det att asa sig upp ur sängen när man hällt i sig en jävla massa redbull/vodka kvällen innan? Nej, inte särskilt där heller.. Jag gillar inte alls den här dagen!

Gårdagen gillade jag dock.. Förutom att det var högstadiedisko (?) på Mingel så var det väldigt trevligt. Helt omöjligt att inte ha trevligt med mina fantastiska flickor.. Jag tyckte att jag hade bra koll faktiskt, att jag inte va särskilt berusad när jag gick hem vid 12 tiden. Inte förrän jag kommer hem och hittar K på soffan, och han säger: "Du är ju ganska full..", precis då går det upp för mig att jag har nog inte så bra koll som jag tror. Jag är nog inte alls så nykter som jag själv fått för mig att jag är. Minns inte riktigt om jag gick och la mig sen direkt efter att jag pussat lite på honom, eller vad jag gjorde egentligen. Men jag vaknade i min säng iaf..

Så nu sitter jag på jobbet, oduschad och med gårdagens smink på. För det hade jag tydligen somnat med.. I joggingbrallor och min MFF-tröja.. Jag är med andra ord allt annat än snygg!

Bra så!

(Ordnar bilder från gårdagen åt er sen när jag kommer hem..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0