Vi hyllar dom ihop!

Jag känner 2 stycken.. Dom fyller år med en dags mellanrum. Så först tänkte jag hylla dom var och en för sig, för att dom är mina och dom är underbara. Men sen slog det mig, jag älskar dom här två precis lika mycket. Dom betyder precis lika mycket för mig, och jag vill ha dom båda kvar i mitt liv för alltid. Så jag kan gott gratulera och hylla dom ihop, i samma inlägg..

Bägge har kommit in i mitt liv på senare tid, bara för några år sen.. Ändå känns det som jag alltid haft dom här, hos mig. Och nu fyller dom 24, båda två.. Dom har hunnit med olika saker i livet, den ena har pressat ut en unge genom underlivet. Den andra gjorde slag i saken och flyttade från den här mindre roliga staden.. Missförstå mig rätt, JAG trivs som fisken i vattnet. Och vill stanna i Karlshamn för alltid.. Men han ville inte, och jag är väldigt imponerad (fast jag inte erkänner det!) av att han bara tog sin grejer och drog. För att prova lyckan nån annanstans.. Helt själv, bara sådär. Långt iväg.. Jag tycker det är imponerande, jag hade nog aldrig gjort det. Inte om inte haft nån annan med mig att luta mig mot.. Han är väl helt enkelt starkare än mig. Kanske därför det oftast är HAN som drar upp MIG ur diverse svackor, och inte tvärtom..

Hon är en stjärna! Hon jobbar som en dåre, ändå hinner hon med sin familj. Och alla hennes vänner.. Jag hinner inte med hälften av vad hon gör, och jag reder inte ut hälften av allt hon klarar av. Hon är fin på alla sätt, och det finns inget ställe (förutom min egen lägenhet) där jag känner mig så hemma som hos henne. Jag älskar henne, till stjärnorna och tillbaka. Och jag är så jävla imponerad av att hon klarar av alla dessa bollar utan att nån faller.. Mina faller stup i kvarten, jag får plocka upp dom och börja om hela hela tiden. Hon är en superwoman..

Detta ska inte bli långdraget.. Det jag egentligen bara ville säga va ju Grattis, men jag har oftast svårt för korta meningar.. Så:

Grattis Johanna och Tin, på eran 24 årsdag! Jag hoppas jag får spendera dom kommande 24 åren med er vid min sida, det räcker för att göra mig lycklig! Grattis..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0