Vi ska prata, mellan 4 ögon!

Stephanie säger att denna bloggen har blivit negativ på sistone, och det kan jag väl hålla med om. Finns diverse olika anledningar till det, men främst en anledning misstänker jag.. Jag behöver bli av med all min ilska, vet bara inte riktigt hur jag ska bli av med den.. Det har aldrig funkat för mig att bara ignorera ett problem, att inte få prata om det. Låtsas som ingenting.. Är jag arg på någon behöver jag gapa och skrika på personen ifråga, det äter upp mig inifrån annars..
Det som egentligen stör mig mest är att jag trodde på riktigt att hon var en av mina närmsta vänner, jag trodde vi visste vart vi hade varandra! Fel kan man ha, det ska gudarna veta.. Det har jag fått lära mig den hårda vägen nu. Varför har man inte tillräckligt med stake i kroppen så man kan ta upp en sån sak? Varför kan man inte bara va ärlig? Nej, vi mörkar istället.. Vi pissar folk i ansiktet, och vi skiter framförallt FULLSTÄNDIGT i sina vänners känslor.. Hade DU kommit till mig först, förklarat situationen m.m så hade inte detta blivit en grej överhuvudtaget. Då hade jag inte brytt mig.. Vill du ha skiten kan du ta den, för jag vill då inte ha de..

Så det är mitt nästa projekt, någon ska ställas mot väggen. Jag måste bara samla mig lite till först.. Men sen så, då ska hon och jag prata, mellan 4 ögon. Och jag kommer tala om precis vad jag tycker och känner.. Och bara så du vet, så förväntar jag mig en ursäkt.. Annars kan det va!

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0