Midsommar och lite så..

Joda, klart att midsommar står och väntar runt hörnet.
Frida och Nicke har ställt till med midsommarfest utan dess like.
Hade de inte varit för att han är där, killen med Sveriges sämsta attityd och storhetsvansinne utan dess like, så hade jag förmodligen fixat barnvakt och joinat alla mina vänner.
Men jag känner att jag inte vill va på samma plats som han, tror inte jag ens vill va i samma stad som honom egentligen. De hade väl tagit ca 1 timme, sen hade han gått lös och börjat skrika på henne. Talat om hur lösaktig hon är och vilken dålig människa hon är.. Och då har jag ändå varit mild i mina ord när jag förklarat. Då hade jag flippat liiiiite på honom.. Vem tyar med såna människor? Så neeej tack..

Iställlet tar jag min man och mitt barn i handen och beger mig hem till Stephanie och Tolgas nyinköpta världs hus. Jensen och Philip kommer oxå va där, så jag ska nog ha minst lika skoj. Att dessutom få fira midsommar med man och barn gör ju en lyckligare än någonting annat.. Martin skulle jobbat natt och lämnat oss vid 21, men bytte och tog dagen istället så han ramlar in genom vår dörr vid 14.00 istället. Om det oxå gör mig lycklig? GANSKA va? :)

Nej.. nu ska jag och Pärlan ta en vända på stan i det fina vädret.
Vi kör mobilbloggning resten av dagen :)

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0