Ett avslut?

För ett tag sen pratade jag om att sluta blogga, eller iaf inte blogga så "öppet" som jag gör. Har benat i det där, och det skulle inte funka för mig att blogga och sen hålla inne med saker. Det är inte så jag jobbar, inte ens i närheten faktiskt. Och skulle jag bara skriva sånt som är "okej" så skulle denna bloggen bli tråkig, och det vägrar jag.. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra, just nu är jag dock bara less på det här. Förbannat jävla less på folk som lägger sig i, och inte bara kan sköta sitt eget.

Så istället för att stänga ner bloggen, och sen ångra det så kommer jag ta en paus. En lång paus på ett par veckor är tanken.. Men ska även säga, precis som det stod i artikeln som gjordes, att denna bloggen är som mitt barn. Jag är beroende av den, jag kommer antagligen inte kunna hålla mig borta är jag rädd för. Men jag ska försöka ta ett break på ett par veckor, och tänka över hur jag ska göra med den.

Antagligen är jag tillbaks väldigt snart igen, men jag ska försöka låta bli. Fram tills dess får ni ha det så fantastiskt ni bara kan, och gör ingenting som inte jag skulle göra :)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anonym

neeeeeeeeeeeeeeeeeej !

2010-03-08 @ 17:25:42
Postat av: Sofie

jag vet inte vad som hänt, el vad som får dig att sluta. ville bara säga att du skriver jättebra och jag hoppas att du ändrar dej och är tillbaks snart igen =)

2010-03-08 @ 17:54:52
Postat av: Anonym

blogga blogga blogga

2010-03-08 @ 20:29:04
Postat av: Anonym

Du kommer inte kunna hålla dej borta =)

2010-03-09 @ 10:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0