Ett kort sammandrag? Eller kanske inte..

Borde jag blogga just nu, egentligen? Nej, borde jag inte.. För jag är på förjävla dåligt humör, och känner mig mest svinirriterad. Brukar aldrig gynna att jag bloggar när jag är irriterad. Jag kan inte förstå hur man kan va så jävla larvig vid 24 års ålder, det är för mig helt omöjligt att förstå. Och vad jag framför allt inte kan förstå är hur hon känner att hon är rätt person att lägga sig i, vem fan är hon liksom? Och vad är det hon tror hon vet? Inte hennes grej.. Och de här beteendet när han är med? Jag håller på och explodera av ilska.. Sväljer ofta grejer vad det gäller honom, orkar liksom inte tjafsa. Men denna gången kommer jag tjafsa om det, för jag känner att det inte är okej. Och de andra jävla spånhuvet ska vi inte bara prata om.. Bara hans blotta närvaro får mig att vilja lämna stället, och jag är fan så mycket närmre till tårar än till skratt så fort jag ser honom. Nej, är det 15 år vi är igen och inte kan kommunicera med varandra om saker, så fine! Men då spelar jag oxå efter dom reglerna..

Varför göra en grej av nånting som inte borde va en grej? Varför sån jävla uppståndelse? Det är inte så att det står ett giftemål och väntar runt hörnet, så varför inte bara chilla lite istället för att få panik och stoppa huvet i sanden? Fantastisk? Nej, tydligen inte alltid.. tråkigt som fan.

NOG om det! Gårdagen va däremot fantastisk, herrejävlar i havet vad roligt jag hade mer el mindre hela kvällen.. Sms-roulette på förfesten gynnade dock inte, fy fan alltså. Tess gick ut hårt och sa att det ska till mycket för att nån ska slå mig, jag lägger mig inte i första taget. Helt rätt, det gör jag inte heller och jag va helt säker på att jag skulle vinna. Sa att det finns bara en enda i min telefonbok som skulle kunna få mig att lägga mig.. Efter en kvart typ meddelar Tess vilket sms som står på tur att skicka: "Du va full, jag va full. Det betydde ingenting, vi glömmer det!" Sen säger hon vart vi ska skicka de.. "Bläddra fram till bokstaven S, och sen räknar ni 9 ner därifrån"

Visste redan innan va jag skulle hamna, såg namnet på skärmen och meddelade att jag lägger mig. Då va jag först av alla.. Skitsamma, det var den enda jag inte ville skicka till. Men såklart blev det ju så.. Jaja, aptrevligt på Mingel. Bloggläsare fanns där, och mycket annat trevligt folk.. Kvällens mest otippade är TVEKLÖST att jag spenderade halva kvällen med Robin cederbergs bror. Haha, trodde jag skulle få mig en avhyvling utan dess like.. Men icke, egentligen kan man säga att jag fick raka motsatsen. Helvete vilken trevlig kille, kan inte för mitt liv förstå hur det kan va Robins bror. Fantastisk människa.. Snygg oxå förresten!

Knallar hem i godan ro, och får ett samtal av en pojke. Inte för att pojken vill sova i min säng, tack gud för det för det hade vat liiiiite märkligt. Utan för att pojken har en flicka med sig, och dom vill låna min soffa. Klart dom får det, för jag tycker om pojken ifråga. Klart han ska få MYSA lite på min soffa.. Jag trodde de skulle stanna vid mys, men det gjorde de inte fick jag veta imorse. Inte ens jag själv har hunnit få till det på min egen nya soffa.. Jaja, man kan säga att han är skyldig mig en STOR tjänst framöver. Och såna är alltid bra att ha :)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tror det kan finnas mer än en kontakt du är obekväm med.... Men du behöver inte vara orolig, pussel slutar alltid på samma sätt.... sista brickan läggs :-)

2010-03-07 @ 20:27:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0