Hej sjukdom, IGEN!

Vi är hemma idag.. Jag har spenderat natten med att svettas och tokfrysa om vartannat. Dessutom känns det som nån kört ner 2 golfbollar i halsen på mig, för svälja kommer inte på tal.. Gick upp imorse och tänkte att jag minsann får bita ihop och jobba ändå, och inte va så klen. Men när jag fått sätta mig ner och vila 3 gånger bara under tiden jag sminkade mig så gav jag upp. Insåg mig besegrad av min feber och tvättade bort mitt smink igen, och drog på mej joggingbyxorna. Hinner knappt ta det beslutet förrän det konstateras från dagis att Tilde oxå är sjuk.. Dom hade tyckt att hon verkat hängig och tagit febern, 38,8. Så nu ligger vi här i varsin del av soffan, under ett täcke och tycker synd om oss själva.

Vi va tvungna och stanna på Cityrgross på vägen hem från dagis, för jag hade inga blöjor till Tilde. Hon fick välja precis vad hon ville i hela affären, och hur mycket hon ville. Det sa jag, för det får man när man är sjuk.. Hon valde en liten päron-mer och en tablettask PimPim.. Eh okej?! Detta va alltså allt hon ville ha.. Då inser man hur sjuk hon faktiskt är.

Nu ska vi kolla på Hitta Nemo.. Eller vi och vi, vänder mig om nu och ser att Pärlan somnat igen. Så då kanske jag kan få se nåt annat än Hitta Nemo?

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0