Höna? Va?

Såg att Katrin Zytomierska har börjar någon profylax-kurs nyligen, hon ska ju ha barn i Maj och försöker väl förbereda sig så mycket det går. Profylax-kurser handlar ju om att man får lära sig att andas rätt m.m under själva förlossningen.. Vilket jävla bullshit det där är förresten? Ni vet de va? Herregud, andas rätt.. Du vet fan inte ens vart du har röven när en 3-kilos klump försöker pressa sig ut ur din biff, hur ska du då kunna andas på ett visst sätt? Det finns ingen som helst möjlighet att hålla på med sånt trams.. Och detta betalar folk pengar, MYCKET pengar för att lära sig. Ja jösses..

Förresten biff, som jag väljer att kalla mitt underliv, är inte okej att säga enligt K. Vi har den här diskussionen i sängen förvånandsvärt ofta faktiskt har jag kommit på.. Han säger att jag borde kalla den "höna" och jag hävdar att jag inte tänker sluta säga biff. Egentligen har han inga vettiga argument till varför, mer än att det tydligen är avtändande.. Kisselisa, som Tilde kallar sin, känns liksom inte heller helt rätt. Jag är snart 24 år, jag har ingen kisselisa.. Och vaddå höna? Precis som om jag skulle kalla mitt underliv för hönan? Va? Gör någon vettigt människa det, förutom K? Nej jag tänkte väl de..
Så kom jag på snippa (med två P), att det kunde jag offra mig och byta till. Allt för att göra honom tilll lags liksom, det är lite så jag jobbar. Är han nöjd så får jag ligga och alla är nöjda och glada.. Haha herregud, nu skämtade jag.. Förlåt, kom helt ifrån ämnet. Men nejda, inte snippa heller, för då heter det enligt K snipa! Med ett P alltså.. Betoningsfel kallar jag det, och jag tänker inte säga Snipa med ett P. När jag sen säger Snippa, med två P, som man ska göra så skrattar han åt mig.

Så nu har jag kommit på Muff.. Zytomierska säger Muff, och det känner jag mig bekväm med.. Det är väl okej hörrni, är det inte? Muff! Hmm, jag skulle prata om att föda barn, men kom helt in på ett annat ämne. Sen är ju frågan hur bekväm K är med att jag jämt skriver om saker han säger.. Stackars lilla söta, han vet inte va han gett sig in i.. Haha :)

Bra så!


Nu kan man tycka att det kanske hade varit passande med en bild på K, eller varför inte på mig. För de va de inlägget handlade om.. Men så tycker inte jag, jag tycker att idag när solen skiner behöver vi lite Erik Saade. Ja minsann.. :)

Kommentarer
Postat av: Fröken Emma

Tro't eller ej men jag har faktiskt en kompis som på allvar säger höna, så det är inte bara din K som gör det. :)Och sen måste jag säga att du har rätt och han har fel angående om det ska vara ett eller två P. =) Snippa är benämningen RFSU anammat för flickors kön, just för att vi också ska ha ett samlingsnamn då uppfattningen hos många är (här citerat av en pojke på 6 år) att "pojkar har snoppar och flickor har trosor". Så för att vi inte ska vara "könslösa" längre har alla vi utan snopp snippor. Och ja, jag är totalt insnöad på det här med genus... ;D

2010-03-04 @ 17:11:09
URL: http://mittlivminsanning.blogg.se/
Postat av: Anonym

Juvelen... Låter glänsande, lockande....vackert... och har passande form och färg!

2010-03-04 @ 17:50:34
Postat av: Hanna

Men, vad hände med någon form av privatliv? okej att du trivs med att skylta öppet med diverse grejer, vilket är helt ok det är ju trots allt din blogg och ditt liv :) Men frågan är om det är lika uppskattat av den andre, precis som du själv säger, Hur bekväm är han med att du skriver ut saker som ni två pratar om ihop? Helt plötsligt så vet alla andra med.. bara en tanke.

2010-03-04 @ 17:57:27
Postat av: Jennie svarar:

Hanna: Men äh? Är det egentligen nåt att ens tramsa om? Jag har inga problem med att skriva om nånting faktiskt, spelar ingen roll vad det är.. Och om personen ifråga har problem med en sån här liten fjantgrej så innebär det ändå att han och jag är skitolika som person. Och då kanske vi inte klaffar trots allt? :) Så ser jag det.. Och vi pratade om vad man kallar tjejens underliv, va inte så att jag skrev ut detaljer om vårt sexliv exempelvis. Äh, man får bjuda på sig själv. Allt blir så jävla trist annars, tycker du inte? :D

2010-03-04 @ 18:05:01
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nej absolut inget att tramsa om, jag bara framförde min åsikt :) Det var du själv som frågade dig frågan om han uppskattade de vilket jag nappade på! Tycker han däremot som du att det är okej så är det ju inget som helst problem!! Det var inget påhopp på dig att du borde gå och bli pryd ;)

2010-03-04 @ 18:45:36
Postat av: Jennie svarar:

Haha nejda, jag tog det inte som ett påhopp heller. I min värld finns de dock ingenting som man INTE kan skriva om, bara man gör det med glimten i ögat. Därför har jag så svårt å förstå hur det inlägget inte kan va okej.. Så vitt jag förstått det är K en skön kille med självdistans, så det är nog inga problem :)

2010-03-04 @ 18:53:57
URL: http://Http://Thestoryofjennie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0