Ja men snälla?!

Jag vet ifan va som hände.. Nu mår jag om möjligt ännu sämre än i torsdes när jag va nära döden, bokstavligen! Tycker ni att jag gnällt mycket denna veckan? Tycker ni det frågade jag? Ni har rätt, jag har gnällt så in i helvete.. Jag gör det när jag är sjuk. Min hals har varit svullen hela tiden, men idag är det extremt. Tilde somnade ju ifrån vårt fredagsmys igår, så jag passade på och köpa en stor jävla godispåse när vi va och handlade innan idag. För att samma misstag inte skulle upprepas idag.. Helt meningslöst, har inte kunnat stoppa i mig en endaste liten bit! Svälja kommer inte på tal, då känns det som någon stoppat ner en boll i halsen. Dessutom hostar jag PRECIS HELA JÄVLA TIDEN!

Och sen undrar jag, faktiskt helt seriöst, hur det är möjligt att jag har så mycket snor kvar i min näsa? Jag har snytit mig vart tionde minut i 2 dygn nu, så varför kan jag fortfarande inte andas med näsan? Snoret måste väl ta slut någongång? Eller nej? Inte så de jobbar eller vaddå.. Jag förstår på riktigt inte!

Är det okej att gå och lägga sig lite i elva en lördag? Är det? Mina vänner har ju ändå inte hört av sig på hela kvällen, trots att både Tess och Rasmussen skulle "ringa lite senare.." Kanske att dom har ringt, inte alls omöjligt. Men dom har inte ringt till mig iaf.. Antagligen för att dom dricker sprit, och jag har Tilde denna helgen. Så då bortprioriteras jag.. Tin? Vart han håller hus? Bra fråga.. På 30 årsfest har jag för mig att jag läste nånstans.. Jahaja, kul för honom.

Jag tänker gå och lägga mig, men kommer antagligen inte kunna sova. Vaknar av mitt egna hostande, skönt.. verkligen.. Bra kväll de här.. Heja!

Bra så!


Nej bilden har inget med texten att göra, som så sällan i den här bloggen.. Tycker bara det är roligt med en bild på mig och Anna. Dessutom tycker jag vi båda är förbannat snygga här, så de va nog bara därför :)


Kommentarer
Postat av: ina

Vilka otrevliga vänner:/(om det stämmer)Skärpning på dom då!

Otrivin comp..oslagbart nässpray..köp det!Tar bort allt snor på en sekund;)

Det är 18 års gräns o får endast användas några ggr per dygn.Starka grejer.

På apoteket..el ja kronans droghandel som det nu heter(!?)

2010-03-21 @ 08:07:55
Postat av: Jennie svarar:

Nu va det iförsig sagt lite med glimten i ögat :) Har sjukt svårt för det där med nässpray, tycker jämt att det blir så jävla äcklig smak i munnen av nån anledning. Men det är kanske bara jag som inte vet hur man ska nyttja det?

2010-03-21 @ 09:15:16
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/
Postat av: Ina

Ok.fast jag har inte känt det med detta.Helt sjukt bra nässpray.

Jag hatar o va förkyld o blir värre än en tjurig unge;)Men med detta går det bort direkt.Det värsta iaf.:D

2010-03-21 @ 10:17:58
Postat av: Tezz

Meeeh Jennie Hunny!! Jag trodde J hade ringt o uppdaterat dig om läget juu:) Jag sov bort hela dagen/eftermiddagen.

Men vet att du älskar mig ändå, älskar ju dig;)

2010-03-21 @ 11:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0