Manboy?!

Sjukaste grejen hände precis.. Eller nej, två sjuka saker hände faktiskt. Den enda galnare än den andra..

Jag klickar mig in på Robins blogg och hittar att han lagt ut "Manboy" med Erik Saade, och tippat honom som vinnare i finalen. Jag tror han har fel, jag tror inte Manboy vinner. Jag tror fjanten Jöback vinner, trots att hans låt är urusel. Men däremot HOPPAS jag att Robin har rätt, att Erik Saade faktiskt vinner. När jag klickar igång klippet på hans blogg så kommer jag på mig själv med att tokle under hela framträdandet.. Fan jag blir kär i Erik Saade under hans show! Jag älskar killar som kan dansa, eller iaf föra sig sådär snyggt. Dessutom har han ett leende som gör att jag vill kasta mig runt halsen på honom.. Jag vet en i den här staden som för sig på samma sätt han, med samma charmiga leende..
Okej, jag spann iväg lite nu. Inget av detta jag nämnt va de sjuka jag menade, möjligen att jag och Robin va överens om att han ska vinna. Det är ganska sjukt, för vi är mer el mindre aldrig överens numera..

Iaf, Pärlan är fortfarande sjuk.. Har ganska hög feber. Hon ligger mest på soffan under sitt täcke och kollar på Pippi och käkar Ballerina kladdkaka. När jag sätter igång låten så sätter hon sig upp direkt..
"Mamma, denna låten e JÄTTEBLA!" Sen flyger hon upp ur soffan och börjar dansa framför tvn. JA, dansa! Haha jag kan inte ens beskriva hur snabbt allt detta hände, det var inom loppet av 10 sekunder.

Jag: Tycker du om denna låten?
Tilde: Hahaha, JA mamma! Jag dansa såhääää..
Jag: Oj, blev du frisk nu?
Tilde: Känn min panna mamma.
Jag: Den är fortfarande varm Tilde.
Tilde: Sluta mamma, jag muste dansa nu.
Jag: Vart har du hört den här låten?
Tilde: Ja gjot de Lola Bats..

När låten är över går hon och lägger sig på soffan igen, helt tyst.. Jag frågar om hon inte ska dansa mer nu och hon svarar: "Tyst lite mamma, ja e tlött nu!"

Haha va fan hände? I den här familjen älskar vi Erik Saade allihopa.. Och jag tror inte det är bara jag som är kär i honom, Pärlan är nog minsann lite förälskad hon oxå :)

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0