Sjukhuset, here we come.. Again!

Jag är trött, nåt så hysteriskt trött.. Kan inte ens förstå att jag erkänner detta, men kunde seriöst inte sova inatt för jag inte hade bloggat på 2 dagar. Vände och vred på mig till, jag vet inte, framåt halv 3. Nej, det är inte okej.. Jag vet. Men nu va det så, och det gör att jag är trött idag. Semitrött, som Centrum hade sagt.. Va fan nu det egentligen betyder?

Jaja, ska upp kl 6 imorrn. Tilde ska till Karlskrona och röntga njurarna för, typ 30e gången. Nästa torsdag är det dags igen, för dessa 2 röntgen kan tydligen inte göras samma dag. Trots att jag hade föredragit det.. Jag får ta ledigt avigt och rätt pga det här, och de hade vat så skönt om vi kunde slippa detta snart. Om vi kunde slippa medicinen varje dag, om vi kunde slippa alla läkarbesök i Karlskrona.. Numera är det inte ens nån mening att ringa vårdcentralen, dom slår in hennes personnummer och säger: "Okej, ni får vända er till er barnläkare i Karlskrona. Hon tar hand om er.." Dom gör inte ens ett vanligt halstest på henne när dom misstänker typ halsfluss, ALLT ska göras i Karlskrona. Och den här jävla febern HELA HELA tiden, jag är så satans trött på den att jag kräks.. Jag tycker så synd om mitt barn som alltid ska behöva va dålig. Någon gång måste väl allt detta ta slut?

Aja.. Nästa torsdag ska hon dessutom få mediciin i rumpan först och bli hög, inte det lättaste att hålla reda på henne då. När benen viker sig under henne och hon bara fnittrar.. Jag har gjort detta var tredje månad nu i 2 års tid, jag är van. Men jag hatar sjukhus, HATAR! Första tiden va alltid Martin med, han är fantastisk på sjukhus.. Om ni någon gång blir sjukhusliggande en längre tid så ring Martin, han är grym! Lugnet själv.. Senaste tiden har mamma vat med. Men nu har hon fått jobb plötsligt, och kan inte ta ledigt bara för jag plötsligt behöver hjälp. Säger jag inget om, jag borde ju fixa detta själv.
Tildes pappa har aldrig vat med, han har inte velat och det har inte behövts. Jag vill inte böna och be nu heller, jag jobbar liksom inte så. Inte alls faktiskt.. Men de hade vat skönt om han nångång hade erbjudit sig när det gäller såna här saker. Det är alltid jag som ska behöva be om det, istället för att han bara kan räcka ut en hand och säga: "Jag följer med till sjukhuset, det är mitt barn oxå.." Eller bara nån gång sagt: "Kör och jobba, jag tar Tilde och hennes feber. Inga problem.."
Han jobbar inte så, jag vet det.. Man måste alltid sparka honom i röven när det är nåt. Aja, men jag är ju superwoman, så detta ska nog gå bra! Man ska aldrig va beroende av någon annan än sig själv, lite så jag jobbar för tillfället..

Gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0