Ska det behöva va såhär?

Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tilde vänder på dygnet helt nu när hon är sjuk.. På dagarna är hon hyfsat pigg, nätterna ligger hon bara och hostar och snorar. Jag hinner inte mer än att somna förrän jag måste hämta papper, vatten eller alvedon. Sen håller det på sådär hela natten! Och nu har jag dessutom oxå fått ont i halsen, det känns som någon kört ner en golfboll i halsen på mig. Jag vågar inte ens tänka på lönen nästa månad, den kommer bestå av så mycket VAB att vi kommer gå i personlig konkurs.. Kanske inte da, men nästan. Jag har aldrig vat med om att mitt barn vat så mycket sjuk som denna månaden.. Ringde hennes läkare igår, vet inte varför egentligen för detta är ju en "vanlig" förkylning. Men det var det sist oxå.. Jag ville mest få ett gott råd, om det överhuvudtaget finns NÅNTING jag kan göra så hon får hålla sig frisk.

"Medicinen hon tar gör ju dessvärre att hon blir lite mer mottaglig för andra sjukdomar."
"Tyvärr finns det nog inget du kan göra.."
"Ge henne mycket frukt och vitaminer, det är det enda du kan göra."


Jahaja, tack för hjälpen då da! Jag står maktlös jämte å kan inte göra någonting. Idag är hon iaf lite bättre, hostan verkar ha gett me sig lite och näsan rinner inte riktigt fullt så mycket. Tror jag, eller så är det kanske bara som jag inbillar mig.. Idag måste vi bege oss ut i verkligheten, jag har ett paket att hämta och så måste vi handla lite med. Dessutom måste jag inom apoteket och ha nånting för min hals, för som det är nu så kan jag inte ens äta.. Imorrn är det dags för röntgen igen, denna gången själv. Eller om Markus skulle följa med? Kommer inte ihåg riktigt va han sa.. Jag trodde ju dock den förra va den lätta röntgen, och bad honom följa med på denna. Men jag hade förvirrat ihop det, det va den förra som va helt åt helvete..

Jaja, mycket gnäll idag som ni märker. Men jag börjar seriöst bli trött på detta nu.. Tack gud för att det är sommar snart, för då är Tilde mycket mycket mindre sjuk av någon anledning. Och det ska bli såååå skönt..

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0