Gjorde jag fel?!

När jag skrev inlägget om Robin igår så tvekade jag läääänge innan jag tryckte på publicera knappen.. Jag hänger väldigt sällan ut folk, om dom inte verkligen förtjänar det. Och det kan man minst säga att han gör.. Jag drog inte ens upp hälften av allt han gjort mot mina vänner. Skulle jag dra ALLA storys jag hört så skulle det bli ett så sinnessjukt långt inlägg att ingen skulle orka läsa..
Jag tänkte lite på det där igår kväll faktiskt. Mamma smsade och skrev nåt i stil med: "tänk på vad du skriver i bloggen.." och när K sen kom så sa han ungefär likadant. Då tvekade jag ännu mer om jag gjort rätt, mest för jag inte ville bli anmäld för typ förtal. Men ÄR det verkligen förtal när vartenda ord är sant? När han faktiskt ÄR södra Sveriges största manshora? Det var ju inte så att jag hittade på, och jag skrev ju bara min åsikt? Är det förtal då?

Jag har alltid sagt att man får bete sig hur som helst, mer el mindre.. Det är upp till var och en. Jag är inte heller guds bästa barn. Men såna som inte STÅR för va dom gör, såna som är smygsvin är nåt av det värsta jag vet! Jag blir TOKIG på såna människor.. Även om man inte är ihop med tjejen ifråga (eller killen) så kan man väl ändå va så pass rak och ärlig att man kan berätta om det finns EN TILL(eller som i Robins fall, typ 7 till)? Jag tycker inte detta är rätt, har sagt det 100 gånger, vi bor i SVERIGE inte i USA. Och här dejtar man en i taget..

Iaf, min poäng är att alla tvivel jag hade är som bortblåsta. Har ni sett kommentarerna under inlägget? Dom blir fler och fler, och ALLA är överens om att Robin Cederberg är en jävla gris och det borde alla få veta. Jag tvekar inte längre, jag gjorde rätt. Och får jag en anmälan på mig pga det så tar jag det, för man pissar fan inte mina vänner i ansiktet utan att betala för det!

Bra så!


Kommentarer
Postat av: emma

"Men många av mina vänner har, och han har pissat många av dessa i ansiktet både en och sjutton gånger."

Jag skulle vilja påstå att det är en riktigt dålig vän som låter sina vännER bli sårade både en och två gånger av SAMMA KILLE! (om man nu vet om det, kan inte svara för dig)

Inte i försvar att han har betett sig som han gjort. Det finns inga ursäkter för att man beter sig så och jag tror att han är väl medveten själv om vad han gjort. Sen kan jag tycka att om man blivit sårad en gång av en kille så vet man vad man ger sig in i om man fortsätter att träffa samma kille. Finns tom en del som träffar samma kille igen utan att berätta det för någon annan. Kanske för att man är rädd för vad andra runt omkring ska tycka, kanske för att det är lättare att hitta en gemensam nämnare (i detta fall person) att hata. Kan tom vara så att man skaffar nya vänner, tom bästa vänner, genom att rikta sitt hat mot ett gemensamt mål.

Fel att hänga ut någon så här, i den aspekten att personen i fråga inte har en chans att försvara sig eller förklara. Och jag tror med största sannolikhet att Robin inte är stolt över allt han gjort och det som hänt.

2010-03-03 @ 20:21:13
Postat av: Jennie svarar

Emma, jag får en liten känsla av att du är en av dessa få som Robin fortfarande lyckas lura med sin påklistrade äckliga charm. Jag KAN ha fel, men det känns så. För jag antar att det är Davids Emma? Inte konstigt att du tar honom i försvar.. Så jag tycker du kan framföra en sak då.. Du säger att Robin inte kan försvara sig? Det kan han, han kan lämna en kommentar här.. ELLER så kan han maila mig med sin sida av storyn, så LOVAR jag kan publicera även den. Vet du HUR jag kan lova det? För han är ett fegt jävla kräk, och skulle aldrig våga det.. För han står aldrig, jag säger ALDRIG för va fan han gör! Att du tar honom i försvar, bara för du är Davids flickvän och han råkar va Robins bästa kompis, gör bara även dig till en tragisk människa..

2010-03-03 @ 20:40:55
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/
Postat av: emma

Jag skriver att han har gjort fel, är det att ta honom i försvar? För jag TYCKER att han har gjort fel vilket jag är ganska säker på att han vet om själv också. Jag tycker det är fel att publicera en sån här sak, absolut. Och det har inget med David eller Robin att göra. Om du gärna vill påpeka för Robin hur fel han betett sig så varför inte snacka med honom personligen och få hans sida av saken direkt? Spelar ingen roll vem det handlar om, tycker det är fel att hänga ut personer och namn i detta syfte. För jag antar att du vill att alla ska hata honom precis lika mycket som du/ni gör..

2010-03-03 @ 20:48:40
Postat av: Ida

Emma, tyvärr är det inte så enkelt för vänner att stoppa någon när man har starka känslor för ngn. Och definitivt inte mig (för jag förstår att det är mig du syftar på), för jag har en vilja om kan flytta berg. Mina vänner kan omöjligt låsa in mig, men de har lyssnat till och sett mina tårar, såsom vänner gör. Jag är en vuxen människa och måste ta ansvar för mina egna handlingar, dem ska inte Jennie lastas för. Du kan på allvar inte mena att JAG ska skylla mig själv? För det är så jag tolkar det när du beskriver att man borde veta vad man ger sig in i när man träffar samma kille igen o igen. Så enkelt är det inte. Det är ju herregud som att säga till en misshandlad kvinna att hon får skylla sig själv som inte lämnar sin man! Men det gläder mig att höra att du inte träffat några oärliga män i ditt liv. Och vad det gäller valet av mina vänner är det väl helt naturligt att man kommer varandra nära när man blivit utsatt för ngt sånt här? Kriser för människor samman, det är naturens lag. Och jag och mina "nya vänner", vilket jag även förklarat för Robin, har en HEL DEL annat att prata om än hans förehavanden. Dessutom tror jag inte alls att Robin vet vad han gjort, för det sa han till mig för två år sedan att han gjorde, men här är vi IGEN 2,5 år senare... Så tyvärr.

2010-03-03 @ 20:49:30
URL: http://idapix.blogg.se/
Postat av: Jennie svarar:

Och en sak till Emma, detta inlägget handlade långt ifrån bara om Idas relation till Robin. Jag skulle kunna skriva 5 andra namn till, här och nu, som han gjort SAMMA SAK mot! Och kolla då alla anonyma kommentarer till förra inlägget.. Det verkar finnas en del tjejer va? Tycker du inte? Så som sagt, jag är öppen för Robins story. Jag har verkligen hoppats stöta på honom på stan, eller ute på krogen, just för att fråga va i HELVETE han sysslar med! Men orkade inte vänta längre, så jag tog det här.. Om jag sen hänger ut honom och det är rätt el fel, det bryr jag mig inte ett jävla skit om.. Jag skulle tveklöst göra det igen!

2010-03-03 @ 20:58:45
URL: http://Http://Thestoryofjennie.blogg.se
Postat av: emma

Ja, jag har sett kommentarerna.

Ja, jag är medveten om att han har träffat flera personer utöver ida. Robin vet vad jag tycker om allt detta.

Jag tycker däremot att det är fel att hänga ut någon, i detta fallet Robin, som ni gör. That's it.

2010-03-03 @ 21:25:43
Postat av: EN I MÄNGDEN, U KNOW WHO

Jag har blivit utsatt för detta kräket.. Han manipulerar en, han ljuger... sen när man får redan på allt han har gjort, som att han har varit mer än vän med ida i 2,5 år... WHAT A FUCK=? Är det normalt? Att vi har delat på honom mer än ett år... nu fattar jag allt. Som den gången jag mötte ida i bilen i infarten till sbg kl 8 på morgonen när jag precis lämnat hans place. Skulle hon då ursäkta uttycket suga upp mina rester från hans nedre regioner? Ök.. inget illa menat mot dig ida. Kan tänka mig alla andra gånger jag fick göra detsamma. Tur att jag inte längre är skadad, eller fått men för livet. Och var är saken med att helt plötsligt börja älska någon när man har insett vilket svin han är? Jag är så jvla stolt över att Jennie har lagt upp detta. Hon kan hjälpa andra tjejer som kanske fortfarande är under hans naiva liv. Hade man kunnat polisanmäla någon i VETA HUT så hade det nog trillat in en del anmälningar. (Ursäkta språket, stavningen... men jag kokar)

2010-03-03 @ 21:27:07
Postat av: d

Jag vill egentligen inte lägga mig, eller på något sätt gotta mig åt någon annans olycka.. Absolut inte.

Men visst fan finns det ett klart underhållningsvärde i att läsa både din text Fluff, och framförallt alla kommentarer.

Bara ös på, ös på!

2010-03-04 @ 00:07:05
Postat av: anonym

nej tycker jag inte

2010-03-04 @ 08:06:00
Postat av: Håller med Jennie!

Lägg ner Emma! Du har inget att hämta här och för Robins del är det kört! Fan va gott!

2010-03-04 @ 10:03:17
Postat av: Petra

Jag tycker nog inte heller det är okej att hänga ut någon även om det som står är sant. Åsikter tar man öga emot öga sen får de vara bra.

2010-03-04 @ 13:55:36
Postat av: Efterklok?

På ett sätt gjorde du rätt då det säkert är många yngre tjejer som hade kunnat hamna i klorna på denna hemska kille.. Men tyvärr är det inget nytt fenomen.. Kolla på hockeykillarna.. I princip samma sak, tjejerna suktar efter dessa killar och låter sig bli behandlade hur illa som helst, bara dom får "äran" att kopplas ihop med dessa svin.. Så tyvärr är tjejerna inte så smarta heller och borde väl kunna tänka lite också.. Och hur kul kan det vara att byta killar med varandra inom tjejgänget som några i din bekantskapskrets har gjort både en och två gånger?

2010-03-04 @ 16:02:34
Postat av: läsare

nja han verkar jo inte klok denna kille är det mjällby som han fått sitt ego ifrån

2010-03-04 @ 16:37:41
Postat av: Ida

Men HERREGUD! SLUTA ifrågasätt min och mina buksystrars intelligens! Vi gick för fan inte ens en CHANS att veta om varandra för han LJÖG!!! Det är ju DET som gör han till ett svin! Fatta! Gode Gud...

2010-03-04 @ 16:59:18
URL: http://idapix.blogg.se/
Postat av: Emelie

Usch, vet inte vad jag ska säga om det här. Sjukt nöjd över mitt liv idag. Ett liv där jag har någon som verkligen älskar mig och som jag älskar tillbaka.

Och jag hängde inte med honom pga mjällby!? Precis som om det är något att glassa sig över? Mjällby, Sgif, Högadal, Skit samma! Fotboll som fotboll.

2010-03-04 @ 17:28:51
Postat av: läsare

hur i fan kan man va efterklok när personen i fråga bara ljuger

2010-03-05 @ 10:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0