Vi tar det en gång till..

Jag saknar Tin mest hela tiden sen han flyttade till Göteborg, men igår och idag har det varit mer än vanligt. Det känns lite som att om han inte kommer hem och kramar mig snart så avlider jag.. Eller ja, typ! 20 mars säger han att han kommer hem, det är alltså om ungefär 3 veckor. Ganska lång tid det..
Jag tror inte jag visste hur mycket jag tycker om honom, och hur mycket han egentligen betyder förrän han väl flyttade. Hade jag vetat det så hade jag jobbat lite hårdare med att försöka få honom att stanna.. Nu har han ju dessutom KÖPT en lya där uppe! Inte bara hyrt, utan KÖPT.. Ni hajar vad det innebär va? Han kommer inte flytta hem igen än på ett tag, han har bosatt sig där uppe nu.

Jajaja, nu ska väl ni gå bananas igen över att jag jämt och ständigt hyllar Tin i den här bloggen. Och att jag minsann VISST är kär i honom! Kunde inte bry mig mindre.. Ingen kan få mig på bra humör så fort som han kan, ingen kan heller få mig så arg som han kan. Egentligen är det precis samma sak när jag hyllar någon av mina flickor, typ Rasmussen. Då är det minsann ingen som lämnar anonyma kommentarer och är vansinniga..
Det jag egentligen bara ville få sagt är att jag saknar Tin massor idag, och just idag hade jag kunnat göra mycket att få hem honom..

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Efter att jag blev omnämnd här hos dig igår, så ökade mitt läsarantal med drygt 80 pers .. Ha! Aningen komiskt, faktiskt ;-)

2010-03-01 @ 23:05:20
URL: http://emmswall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0