Vilken jävla grej!

Kom på att jag glömde berätta en grej igår..
Stephanie och Tolga ska gifta sig inom kort, och gissa vem som ska va tärna? Gissa vem som i HELVETE ska va tärna? Haha, JAG ska få va tärna! Fattar ni grejen? Jag är så lyrisk över detta, att dom ska gifta sig och att JAG av alla hennes vänner får äran att va tärna tillsammans med hennes syster och Tess! Jag va tom så lyrisk över det när hon berättade att jag helt missade att fråga när bröllopet är :) Och det är ju en ganska viktig detalj känner jag, för jag måste bli smal tills dess. Det är mitt mål, den dagen Stephanie gifter sig så ska jag va i mitt livs form. Jag ska va mer vältränad än jag va innan jag fick barn.. Jag ska kunna komma i en klänning i samma storlek som innan jag fick barn, MINST!

Förstår ni vilken grej att dom ska gifta sig? Dom ska leva lyckliga i alla sina dar.. Jag upptäckte i lördes att Stephanie även har en snygg bror! Det gynnar ju inför ett kommande bröllop, haha.. Hade stora problem med att hålla tillbaka tårarna när hon frågade i lördes. Men va inte riktigt läge att böla glädjetårar då, så jag ville mest inte prata om det mer. Så därför vill jag bara säga:

Stephanie, jag är så fantastisk smickrad och glad över att du vill ha mig som tärna när du gifter dig! Det är bra mycket större för mig än du kan tänka dig. Jag ska ge dig en sjujävla möhippa, det ska du veta. Och jag ska göra mitt allra bästa för att bli den bästa brudtärna du någonsin haft. Jag älskar dig!

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Stephy

haha du är för söt! Älskar dig med min fina! bröllopet är den 27:e augusti 2011 så du har ett och ett halvt år på dig att bli smal! :)

2010-03-15 @ 10:17:44
URL: http://stylebystephy.blogg.se/
Postat av: nilla

Ha ha du är ju för rolig,,glömde fråga om datumet. Lycka till vilken ära!!!

2010-03-15 @ 10:27:08
Postat av: Ida

Va kuuuuuul!!!! (Försöker säga det utan ironi när jag just nu är NÅGOT frustrerad över mitt eget tärnskap...) Vill du veta nåt, fråga mig. Det jag inte kan om att vara tärna är inte värt att veta.

2010-03-15 @ 13:05:13
URL: http://idapix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0