Kristallen 2010.. Vilket jävla skämt!

Jag måste ta upp en grej nu, som jag vill minnas störde mig nåt enormt redan förra året. Men glömde av att ta upp.. Jag har spenderat kvällen i soffan för att ta hand om min mage. Tilde lämnade in redan vid sju så jag har haft gott om tid till tvn ikväll. Givetvis valde dom att visa Kristallen 2010 och em-kval matchen samtidigt.

Så jag har flippat mellan 4:an och 6:an hela kvällen. Och det här med Kristallen alltså.. Vilken jävla skit gala alltså, seriöst! Va är det för jävla dårar som sitter i juryn som tar ut vinnarna egentligen? Någon som vet det? Vad är det för nötter? Frågan är ju varför 80% av vinnarna under hela kvällen är skitprogram som visas på SVT. Kollar folk fortfarande på den kanalen? Jo förlåt, det gör vi ju faktiskt.. Vi kollar i Febrauri nångång, då kollar vi på Melodifestivalen. Men det är allt.. Dom andra genomusla programmen som går där är det ju faktiskt ingen som ser på. Och det är ju inte för att man har nåt personlig emot SVT, såklart inte. Det är för att programmen är så IN i helvete dåliga. SVT har ingen som helst aning om hur underhållning stavas.. När man flippar över på 1:an eller 2:an och får se (för 100de gången) nån halvtaskig dokumentär om andra världskriget då pallar man inte. Man byter, man slår över till solsidan på tv4 eller till Boston Tea Party på kanal5. Det är så verkligheten ser ut, det är dessa kanaler som har flest tittare. Det är där pengarna finns..

Så hur kan det komma sig att det är dessa rövdåliga serier på SVT som vinner? Varför blir den där Anne Lundberg årets kvinnliga programledare tex? Eller varför blev inte Ola Wenström årets sport-profil el va kategorin hette? Andre Pops i all ära, han är bra. Men inte bra att han ska slå undan både Ola Wenström och Peter Jihde.. Vet någon ens vem Anne och Andre är är? Nej, för ingen kollar på kanalerna som hon håller till på.. ÄNDÅ lyckas hon vinna! Och Andre med.. Juryn består av ett gäng "förstå-sig-påare" som en gång i tiden har haft en anställning på Sveriges television, och numera har för mycket fritid.. Jävlar vad det stör mig!

BRA SÅ!

(Ja, kanske att jag oxå har för lite att göra ikväll som låter mig påverkas av en sån här grej.. Men sen är jag ju inte riktigt som alla andra heller.. HA!)

Kommentarer
Postat av: Fröken Emma

Jag tittar minsann ofta på SVT, de har hur många bra program som helst. Och med det ville jag mest bara svara på din fråga om folk fortfarande kollar på den kanalen. ;P

2010-09-04 @ 07:57:16
URL: http://mittlivminsanning.blogg.se/
Postat av: jensen

jävla gnäll-fitta :D

2010-09-04 @ 21:46:18
Postat av: Anonym

Ditt språk, din personlighet och dina inlägg tyder väl ganska bra på att du aldrig sett en dokumentär på någon som helst kanal. Så nästa gång du svippar förbi svt så rekomenderar jag att du stannar där och vidgar dina vyer lite

2010-09-05 @ 10:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0