Snälla Alex!

Det har nu gått mer än 2 månader sen Alex Schulman slutade blogg. Tror han skrev sista inlägget runt den 6:e Juli om jag inte minns fel.. Va säker på att han skulle va tillbaka inom en vecka. Fel, hade jag. Jahaja.. Det är så larvigt, det här att jag är så upphängd på en enda bloggare. Men jag VILL och BEHÖVER hans svinroliga inlägg minst en gång om dagen.. Calle Schulman bloggar fortfarande, jag vet. Och han är bra, riktigt bra.. Men Calle är bättre framför kameran i nåt spexprogram, Alex är bättre i skrift.

Men så händer de, kommer hem från jobbet och klickar omkring på samma gamla vanliga bloggar. Däribland Cimon som va med i Paradise hotel. Tycker han är underhållande, gillar hans blogg.. Men förstår ni min lycka när jag hittar DETTA inlägget? Jag har ofta tänkt att får jag bara ett enda inlägg till så kan jag stilla mig, då klarar jag mig ett tag innan jag behöver hans blogg igen.
Inte en chans.. Det där inlägget får mig bara att inse ännu mer hur mycket Alex borde och SKA blogga! Bloggar man så bra, och på det sättet, då kan man inte lägga av.. Det går inte! Klicka nu, och läs. Det är fint skrivit.. Eller vafan, det är inte alls bara "fint" skrivit. Det är ju fullständigt briljant!

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0