Tapas såhär en måndag.. vardagslyx!

100media_imag057 (MMS)

Tapas såhär en måndag.. vardagslyx!


Meningslös lista..

Ta fram telefonboken i din mobil. Bläddra fram till det namn som har följande plats..

Har du kysst nummer 7?
Anden mobil..
Vet inte ens hur jag fått hans nummer eller va det gör i min mobil. Måste va Paugens verk, det är den enda förklaring jag kan komma på. Men nej, jag har då rakt inte kysst honom :)

Brukar du hänga med nummer 19?
Björn Call4u..
Hänga är väl en överdrift, inte privat iaf. Vi hänger ju en del på jobbet dock. Han, Viktor och Snoff är ju mina favoritpojkar over there.

Gillar du nummer 26?
Carro Arvidsson..
Gillar och gillar, det vetifan. HÖ HÖ, jag inte bara gillar henne jag älskar ta mig fan henne ;)

Är 15 din bästis?
Anton mobil..
Bästis? Njaaa, tveksamt.. Om han inte plötsligt bytt namn till Johanna Rasmussen vill säga.

Älskar du nr 10?
Andreas Cederblad..
Älska är ett starkt ord, men jag tycker väldigt mycket om Andreas. Absolut!

Är nr 30 bra?
Cedro mobil..
Bra? Bra på vaddå? Vad menar ni? Bra kille? Isåfall beror på vad det är för relation man vill ha med honom :) Haha nej men Cedro är en väldigt bra kille, bara han sätter den sidan till..

Har du träffat nr 47 i veckan?
Emmy Hjalmarsson..
Veckan har ju precis börjat, men nej det har jag inte. Nästa vecka däremot, då träffar jag minsann henne när det vankas 25 års fest.

Har nr 55 gått i samma klass som du?
Helena Andersson..
Nej vi har inte gått i samma klass, vi är inte ens lika gamla.

Vet du om nr 31 har ett förhållande?
Centrum Mobil..
Jo det ska han väl ha vad jag vet. Pudelski och han är väl tajta som fasen.. Sött par, gillar dom bägge två massor!

(Om jag har tråkigt medans jag väntar på att Martin ska vakna? Eeeeeeh, lite kanske..)


Samtal!

Samtal med Tilde i badet 19.47:

Tilde: Mamma jag har ingen tjock mage.
Jag: Nej det har du inte, du är en smalis.
Tilde: Men din mage är ju stor?
Jag: Haha, jasså det säger du..
Tilde: Men jag menar bara liiiite stor mamma.
Jag: Ja det va snällt älskling..

(1 minuts tystnad)

Tilde: Jag har inga bröst.
Jag: Nej, det får man inte förrän man blir stor tjej.
Tilde: Mamma jag ÄR stor tjej. Jag är fyra år.. nästan!
Jag: Ja du är stor tjej, men jag menar när man blir vuxen.
Tilde: Jag är inte vuxen ännu ju.
Jag: Nej precis, det är därför du inte har några bröst.
Tilde: Du har bröst mamma.
Jag: Ja det har jag.
Tilde: Stora bröst!
Jag: Haha..

(Ytterligare 1 minuts tystnad)

Tilde
: Dom är jättestora, blir du avundsjuk då?

Haha, Tildes nya ord är avundsjuk. Däremot vet hon inte riktigt när det ska användas :)

Jag blir gnällig när jag är sjuk, alltså i...

100media_imag056 (MMS)

Jag blir gnällig när jag är sjuk, alltså inte lite små gnällig utan riktigt jävla asgnällig! Framför allt när jag har feber, då är jag värre än någonsin. Av någon anledning så fort jag skitont i VARENDA muskel i HELA kroppen när jag har feber. Så när jag nu säger att det känns som jag ska dö vilken sekund som helst, ja då menar jag det. Exakt så känns det.. Mamma fick ta Tilde, fanns inte en chans att va en bra mamma idag. Martin jobbar natt, så jag ligger här hemma själv och bölar (Nej jag skämtar inte, alldeles nyss grät jag som ett barn.) Stephanie och Tolga kommer med antibiotika alldeles snart, och det är jag sjukt tacksam för. Kan inte sova med denna smärtan.. Och de värsta är min halsfluss, att jag inte ens kan äta nånting. Okej mina vänner, messa mig imorgon och kolla så jag lever. Det finns nämligen en möjlighet att denna halsflussen dödar mig.. nästan iaf!


Choklad runt hela flabben, men lika lyckli...

100media_imag056 (MMS)

Choklad runt hela flabben, men lika lycklig för det :)


.....

Är det krig du vill ha så är det defintivt krig du ska få..


Bye bye Göteborg, vi ses snart igen!

100media_imag056 (MMS)

Bye bye Göteborg, vi ses snart igen!


Imorgon tar jag tåget hem igen, efter 3 jä...

100media_imag056 (MMS)

Imorgon tar jag tåget hem igen, efter 3 jävligt sköna dagar uppe i Götet. Tilde kommer hem på fredag och gymmet väntar, så verkligheten kallar. Varesig jag vill eller inte.. Däremot ligger jag nu på Tin's soffa med en helt galen separationsångest! Hade glömt hur skönt det är att ha honom runt sig.. Skrapar man på hans yta så är det omöjligt att ogilla honom, man kan bara älska honom. På tal om pojkar jag älskar.. -Snoff! Snart jobbar vi våra sista dagar ihop, om ca 2 veckor har jag ett nytt jobb. Utan Christoffer.. Ah! Hur ska jag överleva det då? Fail..


Ljungdahl har fixat käk nu i två dagar, så...

100media_imag056 (MMS)

Ljungdahl har fixat käk nu i två dagar, så mitt dåliga samvete sa till mig att det är min tur idag. Det är allmänt känt att jag är sveriges sämsta kock, så jag körde på det säkra kortet- tacos! Förberett det mesta, så nu kör jag en powernap innan hysesvärden kommer hem från jobbet..


Nämen, titta vem som minsann letade sig ut...

100media_imag056 (MMS)

Nämen, titta vem som minsann letade sig ut en vända i solskenet :)


Vaken alla redan, jojo! Med tanke på att T...

100media_imag056 (MMS)

Vaken alla redan, jojo! Med tanke på att Tin snoozar 83 gånger innan han går upp så hinner ju en annan oxå bli klarvaken. Eller det är kanske en överdrift, men ändå.. Gjorde ett försök att somna om men gav upp nu och umgås med snubbarna på "vakna med the voice" istället. Nej, lite frukost på det kanske? Och sen ska jag nog försöka stimma iväg och handla lite, kylskåpet behöver fyllas på..


Saknar min fina lilla lady ikväll..

100media_imag055 (MMS)

Saknar min fina lilla lady ikväll..


Tog jag mig till stan idag tror ni? Nej, g...

100media_imag055 (MMS)

Tog jag mig till stan idag tror ni? Nej, gjorde jag inte. Istället låg jag i sängen och kollade på film halva dagen. Vid ett fick jag panik på allt damm överallt här och drog igång ett storstäd. Att jag har en osund städnojja anser inte Mr.Ljungdahl som något negativt, då han kom hem till ett nystädat hem. Fick en minst lika fantastisk middag idag, hade jag vetat innan att han kan laga sån sjuk mat hade jag hälsat på mycket tidigare. Jaha, nu da? Tin powernapar lite innan träningen, och jag försöker va så tyst som möjligt därav en blixtlös bild. Snackandes nåt om pannkakor med glass när han kommer hem igen, tycker jag låter som en fantastisk idé.. jag trivs!


Göteborg, vo-vo-voom! Tin mötte upp mig på...

100media_imag055 (MMS)

Göteborg, vo-vo-voom! Tin mötte upp mig på stationen, vi körde och handlade lite mat för att åka hem och mecka ihop. Eller han meckade, jag pratade mest i telefon. Kände att jag inte hade mycket att komma med i matlagningskunskap ändå.. Men JÄVLAR i min lilla låda vilken middag han svängde ihop! Köttet smälte i munnen och potatisen va sådär perfekt krispiga och salta som dom ska va. Sås gjorde han oxå, som smakade alldeles ljuvligt. Gjord från grunden.. -Berätta nu för alla dina tjejkompisar hur gott detta var. Haha, jomensatte.. Han har även hunnit rasta mig en runda i kylan, och visat mig en magisk utsikt över hela Göteborg. Imorgon överväger jag att göra stan medans han jobbar, det är dock som att leka med elden. Vet inte om jag egentligen borde ge mig på det där, ensam stadsrunda. Kan sluta hur som helst. Vi får nog sova lite på saken tror jag.. Så får det bli!


Jag är normalt sett ingen spontan människa...

100media_imag054 (MMS)

Jag är normalt sett ingen spontan människa, jag måste ha saker och ting planerade för mig. Gillar framförhållning helt enkelt, så jag känner mig trygg. Kontrollfreak? Tveklöst.. Vad jag precis gjorde? Köpte mig en biljett till Göteborg och kastade mig på tåget! Säger ni om den spontaniteten da? Just det :)


Tokgillar mitt nya öronhänge!

100media_imag053 (MMS)

Tokgillar mitt nya öronhänge!


Haha Kompis gillar att ligga som en bebis ...

100media_imag053 (MMS)

Haha Kompis gillar att ligga som en bebis i famnen.. tönt :)


Denna söta lilla dam ska till sin pappa id...

100media_imag052 (MMS)

Denna söta lilla dam ska till sin pappa idag. Nu kollar vi på film och äter mysfrukost framför tvn.. Tilde är trött och hennes mamma likaså. Lämna på dagis vid halv tio, sen ska jag passa på och träna. Kollade mig i spegeln nyss och överväger att stanna inne hela dagen istället. Den här visdomstanden gör att hela vänstersidan av facet har svulnat upp, inget som direkt klär mig. Kan dessutom knappt öppna käften, så det här med att äta går sådär. Jajaja man får inte gnälla om man inte gör nåt åt det och bla bla bla. Men nu gjorde jag det ändå, så det så!


Meckar lite inför vår 25års fest, det tar ...

100media_imag046 (MMS)

Meckar lite inför vår 25års fest, det tar liksom aldrig slut Jag gör färdig en grej, så kommer jag på 83 andra grejer som behöver göras. Men jag har insett att jag tycker detta är galet kul.. Kanske festfixare man skulle bli när man blir stor? Gick igenom min telefonbok nyss, kolla så jag verkligen inte glömt någon inför den 12e. Bläddrar och så plötsligt lyser hennes namn mig i ansiktet -Wantzin mobil. Jag kan fan inte förmå mig att ta bort hennes nummer, det går inte. Jag är inte dum i huvet, jag förstår oxå att jag aldrig någonsin kommer få användning för det igen. Men ändå.. Likaså facebook, där är Emelie oxå kvar. Jag är inte där än, där jag kan ta bort dessa grejer. Kanske kommer jag aldrig dit.. Hade inte gråtit på länge, en enda titt i telefonboken så va jag plötsligt där igen. Bland tårar och förtvivlan.. Och tydligen kände jag för att plåga mig själv ännu mer, så spelade Lisa Ekdahl. Gillar att göra det, trots att det får mig att må dåligt. Jag hör henne sjunga och låtsas att Emelie är i samma rum, allra helst jämte mig. 9 månader senare och jag kan fortfarande inte förstå att hon är borta.. Fan Wantzin, om du bara visste hur jävla saknad du är!


Nämen, se på fan!

Internet..
Jag fick panik på att va utan internet.
Så jag gick och köpte mig nåt mobilt tjofräs för att kunna surfa.
Nåt comviq mög som man kunde använda en kort period.
Gud så värdelöst.
Sidan kan ladda i evigheter.
Eller ja, när jag säger evigheter så menar jag egentligen typ 20 sekunder.
Men när man är van vid vårt toksnabba bredband så känns detta som 100 år.
Bla bla bla jajaja.

Snart tränat och ätit nyttigt i två veckor.
Minst 5 dagar varje vecka.
Och jag är nu ännu mer fast besluten om att folk som på riktigt säger att det är ROLIGT att träna är några jävla skojjare. Blir sjukt upprörd på såna människor.. Inte en jävla chans att det är kul.
Varenda gång jag är på gymmet så vill jag skjuta mig i huvet för att jag är så uttråkad. Och ännu värre om jag är på någon gruppträning där det står en klämkäck tönt längst fram och skriker: MEN KOM IGEEEEEEN NU DA TJEJER!"
Asså, är hon seriös eller?! Knip igen för i helvete..
Fy fan, folk säger att dom tycker det är kul. Men så fan heller, jag köper det inte.
Jag hade aldrig satt min fot på gymmet om jag vat smal.
Jag hade hellre huggt av mig armen.. typ!
Och jag är GANSKA övertygad om att många som mig känner samma.
Men väljer att säga att det är KUL bara för att det låter bättre.

Sitter och är ganska lycklig över att jag gått och bytt jobb.
Fått jobb på försäkringskassan här i stan.
Bara att jobba i samma stad ska bli fantastiskt.
Det har jag aldrig gjort. Vat på samma ställe sen studenten..
Att jag sen går upp 4000:- i lön känns inte heller astrist :)
Tro nu inte att jag kommer va särskilt välbetald.
Nej nej, snarare så att jag har en vidrigt dålig lön i dagsläget.
Jag förstår inte att Call4u inte skäms.
Hade jag vat löneansvarig där hade jag fått ta fram skämskudden varenda månad när det är dags att betala ut löner. Milde tid..
Vet inte än om jag tar ut mina sparade semesterdagar nu fram tills den 14 Mars när jag börjar det nya, eller om jag helt enkelt ska ta pengarna på min slutlön.
Lutar faktiskt åt det förstnämnda.

Nej, dags att runda av.
Ville inget speciellt.
Bara utnyttja det faktum att jag har internet igen.
Och så ni ska slippa mobilbloggningarna ibland.

Förresten, tanden da? Joda, den gör fortfarande lika asont och jag har fortfarande inte ringt tandläkaren. Martin säger att man inte får gnälla om man inte gör nåt åt det.. Men jag kommer mig inte för att ringa, det gör ont bara av tanken. Det löser sig säkert förr el senare..

Bra så!


Ligger vaken med tandvärk, jag har nåt all...

100media_imag047 (MMS)

Ligger vaken med tandvärk, jag har nåt alldeles fruktansvärt ont i min visdomstand. Samma tand som jag har ont i lite då och då.. Förra gången fick jag en tid hos tandläkaren och va lycklig, trodde dom skulle dra ut den. Pff.. Enda dom gjorde va att pilla lite i munnen och säga att jag kunde åka hem och ta en Ipren. Eh ursäkta? Jag kan inte sova om nätterna för att jag har så ont, och ni ber mig ta en IPREN?! Som om jag inte redan provat det.. Jag är fullständigt livrädd för tandläkaren, finns inget ställe jag avskyr mer än det. Lite komiskt kanske när min mamma jobbade som tandsköterska hela min uppväxt.. Jag inser att jag måste ringa imorgon, be om en akuttid och dra ut tand-fan. Men jag håller på och skita i byxorna bara av tanken.. Får man va sövd när dom gräver ut visdomstanden, någon som vet det? Jag vill inte bara va bedövad i flabben, jag vill va helt utslagen.. Får jag det? :'( Varför det är en bild på min kille? För jag saknar ihjäl mig efter honom, och hatar hans tramsiga jobbnätter..


Mormor kom med kakor, inte så snällt känne...

100media_imag052 (MMS)

Mormor kom med kakor, inte så snällt känner jag när jag precis svettats på gymmet i en timme. Och de va ju inte lite kakor hon kom med direkt..


Jag börjar bli så OERHÖRT trött på denna f...

100media_imag051 (MMS)

Jag börjar bli så OERHÖRT trött på denna frukosten!


Djup diskussion om krokodiler, haha..

100media_imag051 (MMS)

Djup diskussion om krokodiler, haha..


Ligger bra i min säng just nu.. Solsidan, ...

100media_imag051 (MMS)

Ligger bra i min säng just nu.. Solsidan, cola zero, clementin och familjen. Ganska bra så!


Tildes försök till att räcka "fuck you", ...

100media_imag051 (MMS)

Tildes försök till att räcka "fuck you", går sådär va? Om Martin lär den ungen en hel del skit? Ehm, minst sagt..


Söt kompis! <3

100media_imag050 (MMS)

Söt kompis! <3


Det är ju så olika de där :)

100media_imag050 (MMS)

Det är ju så olika de där :)


Myslördag med familjen..

100media_imag050 (MMS)

Myslördag med familjen..


Sötnosar i nya köket <3

100media_imag049 (MMS)

Sötnosar i nya köket <3


Mammas fina lilla älskling!

100media_imag048 (MMS)

Mammas fina lilla älskling!


Snabbt bara..

Ja jag vet att det har varit mycket mobilbloggande på sistone.
Men vi har inte fått vårt internet flyttat ännu.
Anledningen till att jag kan blogga idag är för att min Lilla lady har åkt till Göteborg, och så passande jag på att låna hem hennes mobila bredband.
Bilder på huset kommer, så fort jag kommit i ordning med allt.
Saker ska upp på väggarna m.m och som den perfektionist jag är så vägrar jag lägga upp några bilder förrän allt är precis på sin plats :)
Det enda nya som hänt är att jag numera heter Jennie Isaksson istället för Karlsson.
Fick papper från skatteverket igår att ändringen hade gått igenom.
Nu ska jag bara skicka in papper på Tilde oxå,
så hon kan byta till Tilde Adenholm Isaksson.
Sen är allt precis som det ska..

Nu måste jag fixa till lite här hemma innan Thine och Agnes kommer och hälsar på.
Försöker få Tilde att städa sitt rum, det går sådär.

Fredag, välkommen!

Bra så!

Tomt, toktomt.. Otroligt skönt!

100media_imag048 (MMS)

Tomt, toktomt.. Otroligt skönt!


Badtjejer :)

100media_imag048 (MMS)

Badtjejer :)


Träning och solarie.. gud så larvigt!

100media_imag048 (MMS)

Träning och solarie.. gud så larvigt!


Idag saknar jag min lilla lady mer än vanl...

100media_imag005 (MMS)

Idag saknar jag min lilla lady mer än vanligt!


Naaaaw, kolla va söta :)

100media_imag048 (MMS)

Naaaaw, kolla va söta :)


Tänk att nya handtag kan göra så stor skil...

100media_imag048 (MMS)

Tänk att nya handtag kan göra så stor skillnad.. världs!


Ett bubbelbad efter en svinlång dag.. På a...

100media_imag047 (MMS)

Ett bubbelbad efter en svinlång dag.. På att imorgon igen, aaaah..


Nämen titta va han kan :)

100media_imag047 (MMS)

Nämen titta va han kan :)


Min alldeles egna lilla lady, och Alice..

100media_imag047 (MMS)

Min alldeles egna lilla lady, och Alice..


Bebismys i Malmö :)

100media_imag046 (MMS)

Bebismys i Malmö :)


Samtal 07.45

Kollar vakna med The Voice med Tilde..

Tilde: Vad heter hon mamma?
Jag: Marie Serneholt.
Tilde: Ah hon är så fin.
Jag: Ja hon är jättesöt.
Tilde: Kan jag få köpa henne?

Hahaha jag dör!

Tisdagsnöje, skriva adresser på 87 kuvert....

100media_imag046 (MMS)

Tisdagsnöje, skriva adresser på 87 kuvert.. Inte askul direkt!


.och så väljer vi lite tapeter :)

100media_imag046 (MMS)

.och så väljer vi lite tapeter :)


Drar och köper ett hus ;)

100media_imag046 (MMS)

Drar och köper ett hus ;)


RSS 2.0