Ligger vaken med tandvärk, jag har nåt all...

100media_imag047 (MMS)

Ligger vaken med tandvärk, jag har nåt alldeles fruktansvärt ont i min visdomstand. Samma tand som jag har ont i lite då och då.. Förra gången fick jag en tid hos tandläkaren och va lycklig, trodde dom skulle dra ut den. Pff.. Enda dom gjorde va att pilla lite i munnen och säga att jag kunde åka hem och ta en Ipren. Eh ursäkta? Jag kan inte sova om nätterna för att jag har så ont, och ni ber mig ta en IPREN?! Som om jag inte redan provat det.. Jag är fullständigt livrädd för tandläkaren, finns inget ställe jag avskyr mer än det. Lite komiskt kanske när min mamma jobbade som tandsköterska hela min uppväxt.. Jag inser att jag måste ringa imorgon, be om en akuttid och dra ut tand-fan. Men jag håller på och skita i byxorna bara av tanken.. Får man va sövd när dom gräver ut visdomstanden, någon som vet det? Jag vill inte bara va bedövad i flabben, jag vill va helt utslagen.. Får jag det? :'( Varför det är en bild på min kille? För jag saknar ihjäl mig efter honom, och hatar hans tramsiga jobbnätter..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Be att få en stesolid. man blir bra groggy och tänker inte så mycket. de lämnar ut det till en men man ska nog vara där en halvtimme innan och ta den så den hinner värka har jag för mig. lycka till.

2011-02-17 @ 19:15:18
Postat av: tandläkarstudent

Hej Jenny! tror tyvärr inte att du får dra ut visdomstanden under narkos :( det är få tandläkare som jobbar med narkos, tror att du får åka till Karlskrona till Käkkirurgen isf...Det brukar också vara en del kö för sådan behandling. Däremot är det vanligare att man kan få lustgas eller ångestdämpande medicin om man har en sådan tandvårdsrädsla att man inte klarar behandlingen. Berätta för tandläkaren om din oro!

Lycka till!

2011-02-17 @ 20:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0